Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Dubrovački Rotary klub Božićnim koncertom pomaže Caritas

05.12.2013.


Rotary klub Dubrovnik 7. prosinca 2013. godine organizira Rotary bal u hotelu Hilton Imperial sa ciljem prikupljanja sredstava za nabavku medicinske opreme za Caritas Dubrovačke biskupije. Bal se organizira za 120 uzvanike, članove Rotary kluba Dubrovnik, članove Innerwheel kluba Dubrovnik te njihove goste, a uzvanike će zabavljati Nina Badrić. 

Nakon Bala Rotary klub organizira i Božićni koncert u Dominikanskom samostanu 20. prosinca 2013.   s početkom u 20  sati za sve građane grada Dubrovnika. Na koncertu će nastupati Dubrovački simfonijski orkestar, Mješoviti zbor Libertas, violinistica Đana Kahriman i klapa Ragusa Vecchia, a izvoditi će se božićne pjesme. Koncert će prenositi Radio Dubrovnik, a cilj je nastavak prikupljanja sredstva za Caritas Dubrovačke biskupije za kupnju medicinskih pomagala.

Naime, za Rotary pokret diljem svijeta ova je rotarijanska godina posebna jer je Sveti Otac i poglavar Katoličke crkve papa Franjo počasni član najstarijeg i najvećeg argentinskog Rotary kluba Buenos Aires. Počasno mu je članstvo dodijeljeno prije deset godina, kad je Papa Franjo prihvatio rotarijansku službu i visoku etičku ideju Rotaryja, slijedom toga Rotary klub Dubrovnik je odlučio ovu godinu većinu svojih donacija usmjeriti Caritasu Dubrovačke biskupije.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja