Četvrtak, 4. ožujka 2021.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Ivo Simović Crni predsjednik konavoskog Općinskog vijeća

22.06.2017.


HDZ-ov Ivo Simović Crni izabran je u srijedu poslijepodne na konstituirajućoj sjednici za predsjednika konavoskog Općinskog vijeća, dok su za njegove zamjenike imenovani HSS-ova Lucija Miljanić Macan te ispred Nezavisne liste Konavle Luko Šubašić.

 

 

Sve odluke i imenovanja prošla su jednoglasno, a novi/stari predsjednik ovom prilikom je izrazio nadu da će sve sjednice prolaziti i takvom tonu.

 


''Zahvaljujem se svima na povjerenju i nadam se da će sjednice i dalje prolaziti ovako. Vjerujem da ćemo ideologije ostaviti ispred ovih vrata, a kako će nam jedina misao vodilja ovdje biti interes Konavala'', rekao je Simović.

 

 

Inače u Odbor za izbor i imenovanje izabrani su Paula Janović kao predsjednica, a članovi su Niko Đivanović, Pero Kapetanić, Mario Dimnić te Srđan Meštrović.

 


U Odbor za Statut i poslovnik izabrani su Vlaho Mujo kao predsjednik, a članovi su Juraj Magud i Tea Đurović, dok je na čelu Odbora za proračun i financije Pero Kapetanić, a članovi su Ivo Cvjetković i Lucija Miljanić Macan.

 

 

U Odbor za dodjelu javnih priznanja kao predsjednik imenovan je Ivo Simović, a članovi su Ivan Rodić, Ivo Cvjetković, Matija Novaković i Ljubica Brailo.

 


Vrijedi istaknuti kako je umjesto Boža Lasić kao nositelja liste HDZ-a i konavoskog načelnika u Vijeće ušao Vlaho Ljutić. Umjesto HSS-ovog Perice Pušića ušao je Vlaho Mujo, a DDS-ovu Vilmu Kosović zamijenio je Ivo Car.  Umjesto Luke Korde, nositelja KLGB Luke Korde u Općinsko vijeće Konavala ušao Mislav Burđelez.

Najčitanije (7 dana)

ŽUPKA: Pozivamo Kleškovića da bar jednom zauzme stav i inicijativu
ŽUPKA odgovara Kleškoviću: Tek nakon našeg priopćenja ste odreagirali...
EPIDEMIOLOŠKE MJERE U ŽUPI: Općina on line


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja