Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik Franković s obrtnicima

21.06.2017.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je predstavnike Udruženja obrtnika Dubrovnik, predvođene predsjednikom Udruženja Zlatkom Begušićem i tajnikom Cvijetom Daničićem.

 


Sastanku su prisustvovali i Mato Oberan (Ceh ribara), Ivo Marlais (Ceh trgovaca), Jusuf Joldo (Ceh proizvodnih djelatnosti), Nikolina Farčić (Ceh ugostitelja) Marina Franić (Ceh turističkih vodiča) te trgovac Anđelko Čorak i brijač Jako Šabadin.

 


Gradonačelnik Franković je istaknuo kako gradska uprava s njim na čelu potiče svaku gospodarsku aktivnost koja ne narušava kvalitetu života građana Dubrovnika niti se kosi za zaštitom vrijedne baštine. 
Posebno se osvrnuo na problem opskrbe u povijesnoj jezgri najavivši i ograničenje vremena koja dostavna vozila provode unutar zidina kao i stroži nadzor akata kojim se to pitanje regulira.

 


Predstavnici obrtnika iznijeli su neke od problema s kojima se susreću u svojim djelatnostima te izrazili vjeru da će suradnja između Grada i njih biti puno sadržajnija i kvalitetnija nego do sada. Istaknuli su i da im je prvenstveni cilj rješavanju problema pristupati cjelovito.Gradonačelnik je pozdravio aktivnu suradnju te je najavio osnivanje Gospodarskog vijeća kao tijela koje će regulirati sva praktična i druga pitanja od značaja za poslovanje obrtnika i drugih gospodarstvenika.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja