Ponedjeljak, 20. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Blagdanska svečanost u Josipovcu

05.12.2013.


Kako glasi poslovica: "Gdje čeljad nije bijesna, kuća nije tijesna!", tako se u CZR Josipovac danas našlo mjesta za sve goste, suradnike, donatore, prijatelje, roditelje i korisnike na svečanoj priredbi "Veselje ti navješćujem".

 

Priredba je započela svečanom promocijom himne CZR Josipovac "Pokloni mi jedna osmijeh" u izvedbi korisnice Selme Čizmo. Stihove himne napisao je Ivica Puljić, uglazbila ih je Lina Ivanković, a aranžman himne je napravio Zlatko Vlahušić. 
 

Tom prigodom predstavljeni su i ovogodišnji motivi čestitki nastali u likovnoj radionici CZR Josipovac pod vodstvom likovnog terapeuta Ivana Šoša.


Manji igrokaz u izvedbi korisnika i djelatnika CZR Josipovac najavio je dolazak Sv. Nikole koji je pozdravio sve prisutne, poželio čestit Božić i sretnu novu godinu te podijelio poklone koirsnicima CZR Josipovac.


- Ovim putem želimo se zahvaliti svim gostima na poklonjenom vremenu, pažnji i darovima, te medijima koji su popratili našu malu svečanost, poručuju također iz Centra Josipovac.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja