Četvrtak, 2. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Potpisani ugovori o besplatnim udžbenicima za prvašiće

19.07.2017.


Župan Nikola Dobroslavić potpisao je ugovore s ravnateljima osnovnih škola o dodjeli besplatnih udžbenika za učenike  prvih razreda 25 osnovnih škola kojima je osnivač Županija.

 

 

"Kao mjeru demografske obnove Dubrovačko-neretvanska županija po prvi put osigurava besplatne udžbenike za sve prvašiće kojima je ona osnivač. Ali i nastavljamo, već treću godinu s potporama 254 obitelji s četvero i više djece. Donijeli smo i Studiju demografskog razvoja Dubrovačko-neretvanske županije, a ovo je naš prilog njenoj provedbi." -kazao je između ostalog župan Dobroslavić.

 

 

Također, na sastanku se  razgovaralo  i o projektu školskog voća koji se već neko vrijeme provodi u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju te o realizaciji planiranih ulaganja u objekte osnovnih škola koja se odvijaju po ranije utvrđenoj dinamici. Istaknut je dovršetak dogradnje OŠ Orebić i izgradnje pripadajuće školske dvorane čiji će učenici  u novoj školskoj godini sjesti u klupe nove, moderne i po svim pedagoškim standardima uređene škole (višegodišnji projekt vrijednosti 40 milijuna kuna)  te projekt energetske učinkovitosti OŠ Gruda vrijedan preko 2 milijuna kuna.

 

 

Sastanku su nazočili i zamjenica župana Žaklina Marević, pročelnica Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Nina Skurić te v.d. pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, znanost i šport Ana Čeović.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja