Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Pošta s dubrovačkog područja više neće putovati u Split na razvrstavanje

18.07.2017.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je službenu obavijest od Hrvatske pošte vezanu uz distribuciju poštanskih pošiljki na području Dubrovnika.

 

 


Prema toj obavijesti sve poštanske pošiljke s brojevima odredišnih poštanskih ureda na administrativnom području Grada Dubrovnika sortirat će se u Dubrovniku, odnosno neće se više upućivati u Split na razvrstavanje.

 


O problematici isporuke poštanskih pošiljki  na gradskom području gradonačelnik Franković je 30. lipnja razgovarao s dvoje izvršnih direktora Hrvatske pošte kada je iznio jasan stav da je ponovno ustrojavanje sortirnice pošte u Dubrovniku imperativ.

 Podsjetimo, neprimjereni rokovi dostave poštanskih pošiljki unutar administrativnih granica Dubrovnika duže vrijeme  su izazivali probleme građanima i njihovom svakodnevnom poslovanju jer je nakon provedene interne reorganizacije Hrvatske pošte najbliža sortirnica Dubrovniku postala ona u Splitu.

 One pošiljke koje nose poštanski broj 20000 nisu se prosljeđivale u Split, ali da je taj proces bio na snazi za sve ostale poštanske brojeve na gradskom području, uključujući poštanske urede Zaton i Mokošica, koji nose brojeve 20235 i 20236.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja