Nedjelja, 19. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Obilazak potencijalne lokacije za novi azil za pse

19.07.2017.


Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković sa suradnicima obišao je danas potencijalnu lokaciju na kojoj Grad Dubrovnik namjerava izgraditi vlastiti azil za napuštene životinje prema već  prethodno donesenoj odluka Gradskog vijeća.

 


Nekretnina, čija sveukupna površina doseže gotovo 32.000 metara kvadratnih, prostire se van naseljenog područja. Budući da je smještena na izdvojenoj lokaciji u čijoj neposrednoj blizini nema stambenih objekata niti se u budućnosti planiraju, zaključeno je da ista posve odgovara potrebama skloništa za životinje te da neće umanjiti kvalitetu života lokalnog stanovništva.

 


Bez obzira na to, realizacija navedenog projekta na ovoj lokaciji ovisit će i o mišljenju mjesnog odbora na čijem se području nekretnina nalazi.

 


„Azil u vlasništvu i pod upravljanjem Grada Dubrovnika, koji po svim parametrima omogućuje kvalitetnu skrb o napuštenim životinjama, naša je, ne samo zakonska nego i civilizacijska obveza“, poručio je gradonačelnik Franković nakon obilaska lokacije. Ponovio da je cilj Grada Dubrovnika izgradnju azila provesti u roku od godine dana.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja