Utorak, 19. ožujka 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

FOTOGALERIJA: Župan Dobroslavić primio svjetske juniorske prvakinje u veslanju

10.08.2017.


Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom primio je u Palači Ranjina svjetske juniorske prvakinje u veslanju Ivanu i Josipu Jurković, članice VK “Ošjak”  iz Vela Luke te Izabelu Krakić i Brunu Milinović, veslačice VK “Trešnjevka” iz Zagreba, koje su na netom zavšenom Svjetskom juniorskom prvenstvu u Litvi osvojile zlato u četvercu bez kormilara.

 

 

“Ovo je veliki uspjeh za našu županiju, za Velu Luku, pa i za cijelu Hrvatsku. Osvajanje zlatne medalje na svjetskom prvenstvu veliki je doseg, no ovo je samo jedan skalin više i očekujemo nove uspjehe u budućnosti, a razlog više da vjerujem u to su vaš rad, kao i odnos prema sportu. Čestitam vam još jednom na zlatnoj medalji, zaslužile ste to, imate potporu obitelji, a mi se ponosimo vama i veselimo se novim medaljama” poručio je župan Dobroslavić.
Veslačice su Županu i zamjenicima prenijele dojmove s natjecanja, pri čemu su istaknule da je jedan od najvećih razloga uspjeha dobra atmosfera i to da se njih četiri slažu kao sestre. Da od novih natjecanja i medalja ne odustaju potvrdila je i Josipa Jurković, koja je rekla da nakon kratkog ljetnog odmora nastavljaju s treninzima:
“Nakon odmora kreće i ciklus priprema za Olimpijske igre u Tokyju i nadamo se da ćemo nastaviti s ovakvim rezultatima.”, istaknula je.

 

 

 


Trener Tino Dragojević istaknuo je kako je izuzetno je ponosan na rezultate sestara Jurković, pri čemu se prisjetio samih početaka i prvih natjecanja te priznao kako tada nije mogao niti zamisliti takve uspjehe. Dodao je, međutim, kako su talent, ali i trud koji sestre Jurković ulažu u ovaj sport više izuzetak nego pravilo, a zbog čega je uvjeren u izvrsne  rezultate i u budućnosti.

Najčitanije (7 dana)

Jak potres s epicentrom u Crnog Gori, uslijedili manji
Krstičević: Dubrovnik će dogodine grcati u smeću, Franković: Prstiće dalje od našeg grada
SLAGANJE LISTA: SDP-ovci strahuju da će im Centar uzeti previše saborskih fotelja


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja