Četvrtak, 1. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dobivaju li župski hoteli u vlasništvu Anđelka Leka nove vlasnike

18.09.2017.


Jedan od najdugovječnijih hrvatskih hotelijera i vlasnik HUP-a Zagreb Anđelko Leko, ekskluzivno doznaje Jutarnji list, posljednjih nekoliko mjeseci pregovara o prodaji svog kompletnog hotelskog portfelja što bi, ako se doista i ostvari, moglo biti dosad najveće zabilježeno hotelsko preuzimanje na ovom području.

 


Za kupovinu Lekove hotelske kuće zasad  je najzainteresiranija austrijska Falkensteiner grupa koja broji više od dvije tisuće zaposlenika, a u Hrvatskoj ima četiri hotela od kojih je posljednji, Hotel Park Punat na Krku, otvorila na ljeto ove godine.

 


Jutarnji list potvrdu ove informacije pokušao je dobiti i od samog Leke, a on je u kratkom telefonskom razgovoru potvrdio da je posljednjih mjeseci dobivao ponude.

 


“Ništa još nije gotovo niti dogovoreno. Bilo je nekih razgovora i interesenata, ali nikakav posao nisam sklopio”, kratak je bio predsjednik Uprave HUP-a.
Ovo nije prvi put da se nagađa o tome kako Leko prodaje svoj bogati hotelski portfelj u Zagrebu i Dubrovniku, no sve dosadašnje medijske spekulacije 85-godišnji hotelijer uspješno je demantirao.

 

 

Zagrebački HUP u Župi dubrovačkog ima hotele Sheraton, zatim Astareu i Mline, te Ville Mlini, što čini aktualnu osovinu župskog turizma.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja