Nedjelja, 9. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dubrovnik proglašen najboljom destinacijom za luksuzni turizam

20.10.2017.


Turistička zajednica Grada Dubrovnika osvojila je nagradu Best Stay 2017. u kategoriji “Najbolja destinacija za luksuzni turizam” na istoimenoj konferenciji Best Stay koja se održava u Splitu. U konkurenciji još dvaju finalista Opatije i Splita, Dubrovnik je nagrađen kao destinacija koja se u luksuznom turizmu ističe svojom ponudom i prezentacijom.

 

 

Riječ je o konferenciji Best Stay, u organizaciji tvrtke Proper events and research, koja se fokusira na luksuz i kvalitetu u svakom pogledu doživljaja gosta u turizmu, a okuplja stručnjake kojih je prošle godine bilo oko 250. To je prilika za upoznavanje s najnovijim trendovima, kao i razmjenu iskustava s vodećim osobama u turizmu. Novost ovogodišnje konferencije je dodjela nagrada u više kategorija koje uključuju kategoriju “Najbolji luksuzni hotel”, “Najinovativniji dizajn hotela”, “Najbolja destinacija za luksuzni turizam'' u kojoj je upravo Dubrovnik nagrađen, zatim kategoriju “Najbolje ICT rješenje za hotele” te “Najbolja izrada web stranica za hotele”.

 

 

Nagradu je predstavniku Turističke zajednice Grada Dubrovnika Siniši Žakuli uručio jedan od sedam međunarodnih sudaca iz žirija, Gianluca Laterza iz TripAdvisora. Ovo vrijedno priznanje Dubrovniku potvrda je napora koje svi dionici dubrovačkog turizma ulažu u prezentaciju Dubrovnika te truda, ali i ljubavi koju unose u svoj posao. To je pokazatelj kako gosti, ali i struka prepoznaju sve ono po čemu se Dubrovnik i njegov luksuzni turizam izdvajaju, a to pak pruža dodatnu motivaciju za rad, razvoj i praćenje suvremenih trendova i u buduće.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja