Petak, 25. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Na Pilama otvoren Sajam zdrave hrane kontinentalne Hrvatske

08.10.2013.


Uz zakašnjenje uzrokovano zadržavanjem na graničnom prijelazu između BiH i Hrvatske,na Pilama je otvoren Sjam zdrave hrane kontinentalne Hrvatske kojeg organizacijski podupiru Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika , a nositelj organizacije je  Udruga Fraktal iz Zagreba. Od 8. do 12. listopada  Dubrovčani i njihovi gosti imali su prilike odabrati nešto za sebe. Tako su se na sajmu našli autohtoni proizvodi među kojima su različiti  sirevi, suhomesnati proizvodi, biljne mješavine, likeri.... U srijedu Udruga Fraktal i Hrvatski gajdaški orkestar pripremili su za djecu doma Maslina sati radionicu, odnosno predavanje o tradicijskim glazbalima ( gajde, diple, dvojnice), nakon čega su korisnicima uručeni prigodni poklon – proizvodi koje daruje udruga Fraktal.

Tijekom trajanja sajma na Pilama je organiziran i prigodni programi, te su nastupili Hrvatski gajdaški orkestar, KUD Marko Marojica iz Župe dubrovačke, te klape Maestral i Mareta.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja