Srijeda, 5. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županijski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Udruga Agroturizam Konavle županu Dobroslaviću predstavila 10. ”Mirise Božića u Konavlima”

12.12.2017.


Župan Nikola Dobroslavić primio je danas u Palači Ranjina predstavnike udruge Agroturizam Konavle uoči predstojećih 10. ”Mirisa Božića u Konavlima”.

 

 


Predsjednik Agroturizma Ivo Vodopić predstavio je županu ovogodišnje aktivnosti udruge i zahvalio na podršci koju županija daje udruzi za realizaciju programa, a pozvao ga je na ovogodišnje ”Mirise Božića”.

 

 

Kako su poručili iz udruge, ”Mirisi Božića u Konavlima” bit će otvoreni 23. prosinca u Zavičajnom muzeju u Čilipima i traju do 30. prosinca. Održavaju se desetu godinu za redom te je ovo ujedno jubilarna godina. Programski i sadržajno bit će bogatiji nego prošle godine i uključit će brojna konavoska domaćinstva, a očekuju se i zanimljivi gosti. Ovogodišnji program je županu predstavila Jelena Gale Pregelj, nova tajnica udruge.

 

 

Župan Nikola Dobroslavić je istaknuo važnost ruralnog turizma za našu županiju i pohvalio rad udruge i ozbiljnost pristupa u provedbi svih aktivnosti, te naglasio da se i druge regije trebaju ugledati na Konavle i kopirati ovakav koncept razvoja te najavio podršku.

 

 

Osim Županije, manifestaciju će ove godine prvi puta podržati i Općina Konavle, a predstavnici udruge županu su poklonili sliku akademske slikarice Ivane Miloglav nastale na prošlogodišnjoj koloniji Konavoski koluri. 

Najčitanije (7 dana)

KORONA: Četvero novozaraženih, dvoje stranaca
LIBERTAS: Novi vozni red autobusa
Što sve ima na Župskoj placi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja