Petak, 29. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu “Hrvatska kakvu želimo”

02.02.2018.


Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europska unije pokrenulo je proces izrade Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine, koja se osobito tiče mlađih generacija građana Republike Hrvatske, koji su danas djeca, ali će 2030. godine biti punoljetni građani.

 

 

Strategija Hrvatska 2030 odredit će kvalitetu života današnjih i budućih generacija u Hrvatskoj te sukladno tome u definiranje budućnosti Hrvatske planira uključiti široki krug interesnih skupina i građana Republike Hrvatske.

 

 

Radi uključivanja ciljne skupine djece i mladih u proces izrade Strategije Hrvatska 2030, te posredno preko njih poticanja interesa njihovih roditelja, Ministarstvo organizira nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu “Hrvatska kakvu želimo”, u kojem mogu sudjelovati sve osnovne škole u Republici Hrvatskoj. Natječaj s detaljnijim uputama objavljen je na mrežnim stranicama www.hrvatska2030.hr, a provodit će se do kraja ožujka 2018. godine u 4 kategorije:

 

1. likovni radovi učenika od I. do IV. razreda
 

2. literarni radovi učenika od I. do IV. razreda
 

3. likovni radovi učenika od V. do VIII. razreda
 

4. literarni radovi učenika od V. do VIII. razreda

 

 

 

Za likovne radove dozvoljene su sve tehnike crtanja i kreativnog izražavanja, a literarni rad podrazumijeva pjesmu, priču, sastav ili pismo.

 

 

U natječaju mogu sudjelovati sve osnovne škole koje iskažu interes do 8. veljače 2018. godine putem prijave na obrazac na stranici www.hrvatska2030.hr.

 

 

Svim osnovnim školama koje su iskazale interes za sudjelovanje u natječaju, Ministarstvo će, u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Agencijom za odgoj i obrazovanje Republike Hrvatske, dostaviti detaljne upute za sudjelovanje učenika u natječaju.

 

 

Pozivaju se sve osnovne škole u Dubrovačko-neretvanskoj županiji da iskažu svoj interes i tako doprinesu procesu izrade Strategije 2030.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja