Petak, 18. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Zatvara se Ulica Frana Supila

04.02.2018.


Zbog izvođenja radova na uređenju – asfaltiranju Ulice Frana Supila u Dubrovniku ista će biti zatvorena za promet svih vozila, osim interventnih vozila i vozila stanara od utorka, 6. veljače sve do 28. veljače 2018. godine.

 

 

Radovi će se izvoditi u dvije faze. Prva faza obuhvaća dionicu od spoja s Ulicom Petra Krešimira IV pa do spoja s Ulicom Vlaha Bukovca, do se druga faza odnosi na dio  od spoja s Ulicom Vlaha Bukovca do Gimnazije.

 

 

U vrijeme izvođenja prve faze radova (od spoja Ulice Frana Supila s Ulicom Petra Krešimira IV pa do spoja s Ulicom Vlaha Bukovca) promet dijelom obuhvata radova bit će potpuno zatvoren za promet svih vozila, osim interventnih dok će se na preostalom dijelu Ulice Frana Supila; od spoja s Ulicom Vlaha Bukovca pa do Vrata od Ploča, odnosno do izlaza s parkirališta "Tenis Tabor" promet odvijati dvosmjerno uz zabranu prometovanja teretnim vozilima i autobusima.

 

 

U vrijeme izvođenja druge faze radova (spoj s Ulicom Vlaha Bukovca – Gimnazija) promet tim dijelom bit će potpuno zatvoren za promet svih vozila, osim interventnih dok će na preostalom dijelu ulice biti omogućeno dvosmjerno prometovanje.

 

 

Tijekom obje faze radova na dijelu ulice Petra Krešimira IV, od Turističko-ugostiteljske škole do okretišta Viktorija, bit će omogućeno dvosmjerno prometovanje uz uporabu semafora.

 

 

Također, čitavo vrijeme trajanja radova sva vozila koja prometuju iz naselja Zlatni potok preusmjeravat će se prema Ulici Petra Krešimira IV, nadalje na Ulicu II. Dalmatinske brigade pa prema državnoj cesti D8.

 

 

Na navedenim ulicama postavit će se privremena prometna signalizacija pa molimo sve sudionike u prometu da kretanje prilagode prema privremenoj regulaciji prometa, poručuju iz dubrovačke gradske uprave.

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus
Nastavlja se rekonstrukcija raskrižja Srebreno
U Jadranskom moru uočeni leteći lignjuni, iznimno rijetka vrsta


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja