Nedjelja, 20. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Župski učenici na Lidranu

06.02.2018.


Međuopćinska smotra Lidrano 2018.održana je u Cavtatu u Domu kulture u utorak 6. veljače. Na smotri su sudjelovali učenici triju osnovnih škola: OŠ Cavtat, OŠ Gruda i OŠ Župa dubrovačka. Voditeljice programa bile su učenice OŠ Župa dubrovačka Marta Lasić i Steffani Klešković, a u uvodnom dijelu programa s recitacijom „Jabuka“ nastupila je učenica  Marta Lukšić.

 

 

 

U kategoriji literarnih radova Osnovnu školu Župa dubrovačka predstavljale su  učenice 6. razreda Gabrijela Matković, Paula Miloslavić i Maris Daničić, a u kategoriji novinarskih radova natjecali su se Helena Marić i Stijepo Purin iz 8. b razreda.

 

 

 

Scenskim nastupima predstavili su se učenici Laura Lazarević iz 6. d, Josip Bačić iz 5. b i dramska grupa učenika od 5. do 8. razreda: Vlaho Srijense, Aneta Škarica, Laura Lazarević, Marin Radić, Dan Vukelić, Marija Turčinović, Karlo Vučičević, IlonaHumek, Josip Bačić i Dora Vekarić.

 

 

 

Na Županijskoj smotri koja će se održati u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku 13. veljače, župsku školu predstavljat će učenik Josip Bačić s monologom „Sretni dani“ te dramska grupa s igrokazom „Nasilje nije u modi“.

 

 

Učenike je za scenski nastup pripremala voditeljica dramske grupe profesorica AsijaKursar, a mentorica učenicima autorima literarnih radova je profesorica Jozefina Domazet Delić.

 

 

- Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na uspješnom sudjelovanju, a učeniku Josipu Bačiću i dramskoj grupi želimo puno uspjeha na Županijskoj smotri, poručuju iz župske osnovne škole.

Najčitanije (7 dana)

Prošle zime osjećali ste se neobično? Možda ste preboljeli koronavirus
Na području DNŽ preporučena četiri klastera udruženih turističkih zajednica
U Jadranskom moru uočeni leteći lignjuni, iznimno rijetka vrsta


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja