Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Predstavnicima Domova zdravlja Dubrovnik i Metković dodijeljen certifikat ”EU Paliative Care”

22.03.2018.


Predstavnicima Domova zdravlja Dubrovnik i Metković dodijeljen je certifikat ”EU Paliative Care”. Naime, krajem veljače u sklopu projekta EU Interreg –IPA CBC Croatia – Bosnia Herzegovina – Montenegro (Paliative Care), Dom zdravlja Ljubuški i Dom zdravlja Metković kao nositelji projekta te Hrvatski referentni centri izvrsnosti Medicinski fakultet sveučilišta u Zagrebu i Dom zdravlja Dubrovnik, sudjelovali su u Londonu na edukaciji iz Palijativne skrbi u prestižnom ”Imperial Collage London World Health Organization Collaborating Centre”.

 

 

U sklopu edukacije svi sudionici su obišli osam centara palijativne skrbi u Londonu, upoznali se sa organizacijom palijativne skrbi u Velikoj Britaniji i EU, a predstavnici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Veljko Đorđević i Marijana Braš, te predstavnici Doma zdravlja Dubrovnik, Branko Bazdan i Vedrana Iveta domaćinima su pokazali ”Hrvatski model” edukacije i organizacije palijativne skrbi na svim razinama zdravstvene zaštite.

 

 

Tijekom edukacije certifikat ”EU Paliative Care” su u imw Doma zdravlja Dubrovnik dobili Branko Bazdan i Vedrana Iveta,  a Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, Antonija Šušnjar te Marija Šiljeg, s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Veljko Đorđević i Marijana Braš, te Srećko Matić i Marijana Mucić iz Doma zdravlja Ljubuški. Cerfitikat je sudionicima uručio direktor ”WHO Colaborating Centra Imperial College London” profesor Salman Rawaf.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja