Petak, 18. listopada 2019.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Predstavnicima Domova zdravlja Dubrovnik i Metković dodijeljen certifikat ”EU Paliative Care”

22.03.2018.


Predstavnicima Domova zdravlja Dubrovnik i Metković dodijeljen je certifikat ”EU Paliative Care”. Naime, krajem veljače u sklopu projekta EU Interreg –IPA CBC Croatia – Bosnia Herzegovina – Montenegro (Paliative Care), Dom zdravlja Ljubuški i Dom zdravlja Metković kao nositelji projekta te Hrvatski referentni centri izvrsnosti Medicinski fakultet sveučilišta u Zagrebu i Dom zdravlja Dubrovnik, sudjelovali su u Londonu na edukaciji iz Palijativne skrbi u prestižnom ”Imperial Collage London World Health Organization Collaborating Centre”.

 

 

U sklopu edukacije svi sudionici su obišli osam centara palijativne skrbi u Londonu, upoznali se sa organizacijom palijativne skrbi u Velikoj Britaniji i EU, a predstavnici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Veljko Đorđević i Marijana Braš, te predstavnici Doma zdravlja Dubrovnik, Branko Bazdan i Vedrana Iveta domaćinima su pokazali ”Hrvatski model” edukacije i organizacije palijativne skrbi na svim razinama zdravstvene zaštite.

 

 

Tijekom edukacije certifikat ”EU Paliative Care” su u imw Doma zdravlja Dubrovnik dobili Branko Bazdan i Vedrana Iveta,  a Doma zdravlja Metković Mihovil Štimac, Antonija Šušnjar te Marija Šiljeg, s Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu Veljko Đorđević i Marijana Braš, te Srećko Matić i Marijana Mucić iz Doma zdravlja Ljubuški. Cerfitikat je sudionicima uručio direktor ”WHO Colaborating Centra Imperial College London” profesor Salman Rawaf.

Najčitanije (7 dana)

Zakup kućica za Dubrovački zimski festival
OPĆINA ŽUPA: Predložite programe za različite javne potrebe
Promotivni film Dubrovnik Riviera osvojio tri nove nagrade na Zagreb Tourfilm Festivalu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja