Nedjelja, 22. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli: Komunalni i nautički vezovi u Srebrenom

03.04.2018.


Luka Srebreno službeno je klasificirana kao luka otvorena za javni promet lokalnog značaja i kao takva je pod nadležnošću Lučke uprave Dubrovačko-neretvanske županije koja u suradnji s Općinom radi na izradi projektne dokumentacije za uređenje iste, stoji u pisanom odgovoru načelnika Općine Župa Dubrovačka Silvija Nardellija upućenom vijećniku Marku Miloslaviću kojega je zanimalo hoće li se provesti javna rasprava po pitanju izgradnje Luke Srebreno.

 

 


"Paralelno s izradom projektne dokumentacije odvija se i postupak utvrđivanja lučkog područja kako bi se konačno uredilo stanje u uvali Srebreno po pitanju lučkog područja i pomorskog dobra koje je pod koncesijom. Svi zainteresirani stanovnici su i do sada imali mogućnost uvida i sudjelovanja u svim postupcima te će Općina Župa dubrovačka i dalje nastaviti s takvom praksom." - stoji u odgovoru načelnika Nardellija.

 

 


Podsjetimo, u 2018. godini planira se početak dijela radova, a kako je još prije govorio načelnik Nardelli prvenstveni cilj ovih aktivnosti oko uređenja luke Srebreno je uvođenje reda u samu valu te osiguravanje komunalnih vezova za domaće stanovništvo.

 

 


Izgradnjom luke osigurat će se ne samo komunalni vezovi nego i vezovi nautičkog tipa te svi ostali sadržaji predviđeni za luku otvorenu za javni promet lokalnog značaja.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja