Nedjelja, 5. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Ministar Tolušić i župan Dobroslavić na manifestaciji ”Naše domaće, sada i ubuduće”: U hotele domaću hranu

20.04.2018.


Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić i župan Nikola Dobroslavić nazočili su danas u Hotelu Kompas radnom ručku u sklopu manifestacije ”Naše domaće, sada i ubuduće”.

 

 

 

Ministar je ovom prilikom istaknuo novinarima kako bi hotelijeri i hotelski lanci u Hrvatskoj trebali više koristiti hrvatske proizvode te kako smatra da oni koji to ne rade čine štetu sami sebi.

 


”Turisti znaju prepoznati kvalitetnu hranu, jednako kao što znaju prepoznati kvalitetan smještaj. Oni žele domaće proizvode. Bilo bi normalno da se u hotelima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji nude vina s ovog područja koja su ne samo lokalna nego i kvalitetna”, rekao je ministar Tolušić te dodao kako u našoj županiji turizam i poljoprivreda idu dobro skupa.
Župan Dobroslavić istaknuo je kako je ova manifestacija poticaj na razmišljanje u smjeru da što više hrane s hrvatskih njiva i farmi dođe na hrvatske stolove.

 


”Na svakom stolu mora biti domaća hrana. Nastojimo pomoći OPG-ovima, no imamo problem s nepovoljnim indeksom razvijenosti. Jasno nam je da slabije razvijena područja Hrvatske imaju prioritet, ali mora postojati mjera između solidarnosti i potrebe ostalih da se razvijaju”, rekao je župan Dobroslavić.

 


Na radnom ručku predstavljeni su proizvodi s oznakama Hrvatske poljoprivredne agencije te hrvatski autohtoni proizvodi zaštićeni oznakom izvornosti Europske unije.

 

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja