Ponedjeljak, 23. srpnja 2018.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavoski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Mlađe juniorke Cavtatskih mažoretki prvakinje Hrvatske

30.04.2018.


Cavtatske mažoretke nastupile su proteklog vikenda na 22. prvenstvu Hrvatske koje je u organizaciji Hrvatskog saveza mažoretkinja održano u Solinu. Na prvenstvu je sudjelovala 21 skupina mažoretkinja iz svih dijelova Hrvatske.

 

 

Cavtajke su na prvenstvu nastupile u četiri dobne kategorije: minime starije, mlađe juniorke, juniorke i seniorke, s ukupno 40 natjecateljica, pod vodstvom trenerica i koreografkinja Ane Radojević, Lucije Urlović, Ivanke Barišić i Kate Stanoš.

 


Minime starije s koreografijom Ane Radojević osvojile su u svojoj dobnoj skupini treće mjesto, što je veliki uspjeh i poticaj za ovu skupinu, koja će vjerujemo i u budućnosti postizati lijepe rezultate.

 

 


Minime starije nastupile su u sastavu: Marta Alaki, Lana Barišić, Ana Bilanđija, Mara Fox, Iva Herendija, Helena Lazarević, Nika Kalajdžić, Anamarija Krik, Cvijeta Kolić, Helena Miljanić, Ines Obad, Mia Radin, Leticija Veramenta, Paula Vojnić i Nike Šiša.

 

 

Mlađe juniorke s koreografijom Lucije Urlović osvojile su prvo mjesto i naslov prvakinja Hrvatske, što je u konkurenciji ponajboljih hrvatskih mažoret skupina izniman rezultat. Ovom pobjedom Cavtatske mažoretke stekle su pravo predstavljati Hrvatsku na predstojećem Europskom prvenstvu kojem je domaćin Hrvatska. Prvenstvo će se početkom listopada održati u Poreču.

 

 

Mlađe juniorke nastupile su u sastavu: Josipa Barišić, Lucija Bijelić, Mihaela Blažević, Dora Caput, Barbara Dragun, Katarina Drobac. Marijana Đuka, Mihaela Kuliš, Nin Protrka, Anđela Rodić, Antonela Rodić, Marina Hanzijer, Nika Orepić, Mihaela Hanzijer i Andrijana Urlović.

 

 

Načelnik Lasić je u svoje osobno ime te u ime cijele Općine Konavle čestitao mažoretkama na velikim uspjesima.

Najčitanije (7 dana)

Do 1. rujna ulica Put Tihe od 19 do 24 sata postaje pješačka zona
Stabilizirano težište nekretnina na jugu Hrvatske


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja