Petak, 19. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Potpisani ugovori između JP Libertas, Grada i općina među kojima je i Župa

01.06.2018.


''S današnjim danom okrećemo jednu novu stranicu vezano uz Libertas, zajednički i partnerski Grada Dubrovnika i susjednih općina. Odnosi se na potpisivanje ugovora koji će definirati međusobne odnose za narednih pet godina, do 31.12.2022. godine. Ovo je najvažniji preduvjet za povlačenje sredstva iz EU fondova za vozni park Libertasa za što je od strane resornog ministarstva određeno 18 milijuna kuna, za nabavku 11 autobusa financiranih sredstvima iz EU (85%) i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture (15%)'', pojasnio je gradonačelnik Mato Franković.

 



Predmetnim ugovorom utvrđuju se međusobna prava i obveze ugovornih strana vezano za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza putnika u javnom prometu autobusima, na određenim linijama po unaprijed utvrđenom voznom redu, cijeni i općim prijevoznim uvjetima, na području Grada Dubrovnika i ostalih općina slijednica bivše Općine Dubrovnik (izuzev općine Trpanj na čijem području Libertas ne prometuje), od kojih su sve suvlasnice LIBERTAS-DUBROVNIK d.o.o.
 

 

 


Sastavni dio ugovora su standardi kvalitete javnih usluga prijevoza putnika u javnom prometu, a sastoje se od tehničkih standarda kvalitete, operativnih standarda kvalitete te standarda komunikacije s putnicima i metodologija izračuna neto financijskog učinka.

 

 

 

Ugovore su potpisali: u ime JP Libertas d.o.o. direktor Ante Vojvodić, u ime Grada Dubrovnika gradonačelnik Mato Franković, te u ime općina Božo Lasić (Konavle), Silvio Nardelli (Župa dubrovačka), Nikola Knežić (Dubrovačko Primorje), Vedran Antunica (Ston), Vlatko Mratović (Janjina), Kristijan Kapiteli (Orebić) i Đivo Market (Mljet).

 

 

Najčitanije (7 dana)

Albanka koja je skrivila prometnu nesreću ide u istražni zatvor
Plenković u Dubrovniku na središnjem izbornom skupu HDZ-a
DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja