Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Grad Dubrovnik kupuje zemljište za izgradnju azila

15.06.2018.


Nastavno na najave gradonačelnika Mata Frankovića prilikom javnog predstavljanja Izvješća o radu u prvoj godini mandata Grad Dubrovnik je u petak, 15. lipnja raspisao Javni poziv za iskazivanjem interesa za prodaju nekretnina u svrhu izgradnje skloništa za životinje.

 

 


Nekretnina mora ispunjavati uvjete sukladno odredbama Pravilnika o uvjetima kojima moraju udovoljavati skloništa za životinje i higijenski servisi („Narodne novine“ br. 110/04, 121/04, 29/05, 135/06, 102/17), a prednost imaju lokacije vizualno i zvučno izolirane od okoline.

 


Podsjetimo, pri dosadašnjim pokušajima osiguravanja zemljišta za smještaj azila Grad Dubrovnik nailazio je na nespremnost stanovništva okolnog područja da prihvati azil u svojoj blizini. Međutim, bilo kakve bojazni su neosnovane, jer se azil neće graditi u stambenoj zoni. Budući azil bit će izgrađen i opremljen sukladno zakonskim propisima na kojem će se napuštenim životinjama u adekvatnim uvjetima pružati sva potrebna skrb kakva im sada, unatoč nesebičnom radu vrijednih volontera, nedostaje.

 


Dokumentacija se u roku od 30 dana od dana objave poziva dostavlja Upravnom odjelu za izgradnju i upravljanje projektima koji će voditi projekt izgradnje azila.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja