Subota, 26. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Župan Dobroslavić primio primarijusa dr. Antuna Cara

06.09.2018.


Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Jelenom Dadić primio je prim. dr. Antuna Cara koji je na redovitom sastanku mreže zdravih regija Svjetske zdravstvene organizacije pod nazivom „Building a healthier future for all“ u švedskom gradu Manstrandsu, kandidirao Dubrovačko-neretvansku županiju u regije Svjetske zdravstvene organizacije.

 

 

Prim.dr. Antun Car je u suradnji sa ZZJZ Dubrovačko neretvanske županije, nadležnim Upravnim odjelom Dubrovačko-neretvanske županije, Domom zdravlja Dubrovnik, te Institutom za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku pripremio prezentaciju i podatke vezane za javno zdravstvo te stanje i partnerstvo s drugim organizacijama s kojima je potrebno zajedničko djelovanje, kako u zdravstvu tako i u zaštiti okoliša.
Župan Dobroslavić ovom je prigodom čestitao dr. Caru i na odlikovanju Redom Danice hrvatske s likom Katarine Zrinske za zdravstveni doprinos u Domovinskom ratu koje mu je povodom Dana državnosti dodijelila predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović kao jednom od 58 istaknutih hrvatskih branitelja.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja