Subota, 15. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

U Dubrovniku sastanak na visokoj razini o turističkoj suradnji unutar inicijative Kina +16

19.09.2018.


Zamjenik župana Joško Cebalo nazočio je sastanku na visokoj razini o turističkoj suradnji unutar inicijative Kina +16, koji se danas održava u Dubrovniku.

Uvodne govore održali su ministar turizma Republike Hrvatske Gari Cappelli, ministar kulture i turizma Narodne Republike Kine H.E. Luo Shugang i ministar vanjskih poslova Mađarske Péter Szijjártó.

Tako je u uvodnom dijelu istaknuto kako su benefiti i potencijali koje nudi suradnja zemalja članica izuzetno veliki te su predstavljena neka od rješenja slijedom kojih bi se mogao povećati broj kineskih turista u zemljama uključenim u ovu inicijativu, a prije svega to se odnosi na izravne zrakoplovne linije, vize i zajedničke turističke projekte i aranžmane. Hrvatski ministar turizma Gari Cappelli pritom je posebno istaknuo je i važnost ureda predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Šangaju, koji bi trebao biti otvoren do kraja ove godine, a što će zasigurno doprinijeti daljnjem turističkom rastu, posebice u pred i podsezoni kada kineski turisti najčešće realiziraju svoja putovanja u Hrvatskoj.

Tijekom dana održat će se tri radne sjednice i to na temu zdravstvenog turizma, suradnje turističkih agencija i kompanija zemalja inicijative te investicijska klima i mogućnosti ulaganja u turistički sektor Republike Hrvatske.

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja