Subota, 20. travnja 2024.



Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župa info /    Sve vijesti iz rubrike info

Mlini dobivaju pothodnih

13.09.2018.


U Mlinima će se u budućnosti nalaziti pothodnik. Naime, vijećnica Tea Benić Klaić (KLGB Antuna Bašića) pitala je na sjednici Općinskog vijeća održanoj 30. srpnja načelnika Silvija Nardellija u kojoj je fazi izgradnja pothodnika u Mlinima, kad se očekuje početak radova i na kojoj lokaciji bi se trebao nalaziti.

 

 

"U suradnji s Hrvatskim cestama u tijeku je izrada projektne dokumentacije za poboljšanje prometnih uvjeta na kompletnoj dionici državne ceste D8 kroz područje Općine Župa dubrovačka uključujući i zahvate za koje je potrebno ishođenje akta za gradnju, a što je među ostalima i slučaj s pothodnikom u naselju Mlini." - napisao je načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli.

 

 

"Pothodnik je predviđen na lokaciji Popolica u neposrednoj blizini križanja s Šetalištem Marka Marojice a točna lokacija znat će se u nastavku izrade spomenute projektne dokumentacije." - objasnio je Nardelli.

 

 

"S obzirom na potrebne radnje i predviđeno trajanje istih u planu je i na ovoj lokaciji uređenje pješačkog prijelaza s kompletnom horizontalnom, vertikalnom i svjetlosnom signalizacijom što bi trebalo povećati sigurnost prometa do realizacije pothodnika kao trajnog rješenja." - stoji u odgovoru načelnika Silvija Nardellija.

Najčitanije (7 dana)

DIP: Kako se glasalo u Župi dubrovačkoj
HDZ premoćno pobjeđuje na jugu Hrvatske
DIP: U Dubrovniku HDZ-u preko 57 posto, Možemo ne prelazi prag


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja