Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTOGALERIJA: Kviz za srednjoškolce u Narodnoj knjižnici

05.11.2018.


U okviru projekta „Kreativno znanje“ održan je tematski „Pub kviz“ za srednjoškolce u ponedjeljak, 5. studenoga u Čitaonici Narodne knjižnica Grad. Naslov kviza bio je “Hrvatski narodni preporod” što je ujedno bila centralana tema, a natjecatelji su pokazali znanje  i u širokom spektru pitanja iz opće kulture, povijesti, sporta i glazbe.

 

 Natjecalo se rekordnih sedam timova, po dva iz Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića („Breški“ i „Militia immaculatae“) i Ekonomske i tgovačke škole („Pingvini“ i „Ekipa“) te po jedan iz Gimnazije Dubrovnik („Ppami“), Turističke i ugostiteljske škole Dubrovnik („Putnice“) i Umjetničke škole Luke Sorkočevića („Carolina“). Pobjedila je ekipa „Breški“ za koju su nastupili učenici 2. i 4. razreda Biskupijske klasične gimnazije Ruđera Boškovića.            .

 

 „Kreativno znanje“ zajednički je projekt Udruge za razvoj civilnog društva Bonsai i Dubrovačkih knjižnica  koji se provodi već treću godinu za redom, a medijski partner projekta je studentski radio Sveučilišta u Dubrovniku – UNIDU.

 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja