Subota, 4. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Gradski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Predstavljanje Dubrovačkog zimskog festivala u Zagrebu i Ljubljani

19.11.2018.


Proteklog vikendaTuristička zajednica grada Dubrovnika predstavila je ovogodišnji, peti po redu Dubrovački zimski festival u Ljubljani i Zagrebu. Promocija Dubrovačkog zimskog festivala, koji se u organizaciji Grada Dubrovnika, Dubrovačkih ljetnih igara i Turističke zajednice grada Dubrovnika održava već petu godinu za redom, održala se u petak, 16. studenog u Ljubljani, na Cankarjevom Nabrežju. U subotu, 17. studenog upriličena je i na Cvjetnom trgu u Zagrebu, priopćeno je iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

 

 

 

 

Uz nastup klape Kaše i tradicionalnu dubrovačku kolendu, te prikle, arancine i bruštulane mjendule informatory Turističke zajednice grada Dubrovnika dijelili su letke s programom Dubrovačkog zimskog festivala i tekst Dubrovačke kolende za sve posjetitelje koji su rado zapjevali s Klapom Kaše.  Turistička zajednica grada Dubrovnika u okviru prezentacija u Ljubljani i Zagrebu ugostila je Udrugu Agroturizam Konavle, koja je predstavila tradicionalni program Mirisi Božića u Konavlima uz konavosko vino i pršut.

 

 

 

Grad Dubrovnik, Turistička zajednica grada Dubrovnika, te Dubrovačke ljetne igre, zajedno s kulturnim ustanovama i javnim poduzećima za jubilarni, peti Dubrovački zimski festival pripremili su šaroliki kulturni, zabavni, gastronomski i glazbeni program za sve uzraste  I posjetitelje.

 

 

Tradicionalno, na radost najmlađih, u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika održat će se  humanitarni Torta party 8. prosinca, te Božićna bajka 16. prosinca, kada će biti podijeljeno više od tisuću poklona. Prvi dan Nove godine Turistička zajednica grada Dubrovnika u podne na Stradunu organizira tradicionalni Novogodišnji koncert Dubrovačkog simfonijskog orkestra uz kamenice, pjenušac i zvuke najpoznatijih opernih arija, stoji također u priopćenju iz dubrovačke TZ.

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja