Četvrtak, 24. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Gradonačelnik s gospodarstvenicima i agencijama o turističkoj sezoni

19.11.2018.


Gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković i zamjenica Jelka Tepšić susreli su se s članovima Vijeće za gospodarska pitanja Grada Dubrovnika, a potom i s predstavnicima putničkih agencija iz Dubrovnika. Teme su bile protekla te pripreme i novosti za iduću turističku sezonu.

 

 

 

 

Prema priopćenju iz dubrovačke gradske uprave, na sastanku Vijeće za gospodarska pitanja gradonačelnik je članove upoznao s pripremama za  novi sustav naplate i odvoza otpada, koji je u pripremi i koji će donijeti novosti u poslovanju s gospodarstvenicima i građanima. U izradi je prijedlog kojeg će članovi Vijeća dobiti na uvid i mogućnost dopuna. Razgovaralo se i o učincima turističke sezone te problemima i pristupu u rješavanju za nadolazeće razdoblje. Kao jedan od najizraženijih problema gospodarstvenici su istaknuli nedostatak radne snage i izdavanje radnih dozvola.

 S predstavnicima turističkih agencija razgovaralo se o novim mjerama Grada u odnosu na brodove na kružnim putovanjima, mogućim rješenjima za sve veći broj putničkih autobusa u kontaktnoj zoni te praktičnim rješenjima na terenu koja bi omogućila bolju protočnost prometa.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja