Ponedjeljak, 20. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Uspješan projekt poticanja čitanja u župskoj školi

05.02.2019.


U petak 25. siječnja u Osnovnoj školi „Župa dubrovačka“ ponovno je počeo projekt za poticanje čitanja kod učenika trećih razreda „Čitamo mi, u obitelji svi“ u okviru kojega će učenici trećih razreda tijekom pet dana u tjednu(od petka do srijede) zajedno sa svojim roditeljima i ostalim članovima obitelji čitati sedam knjiga iz ruksaka kojega će dobiti u školi te u bilježnicu dojmova zapisivati svoje dojmove čitanja, pisati pjesme i crtati crteže o zajedničkom čitanju. U srijedu će učenik donijeti naprtnjaču sa knjigama natrag u školu, a zatim će pred ostalim učenicima iz razreda, učiteljicom ili učiteljem te knjižničarkom prezentirati što je napisao i nacrtao u bilježnici dojmova.

 

 

Prvi učenici koji su ove godine ponijeli ruksake sa knjigama kući svojim obiteljima su Katarina Batina(3. a), Roko Mataga(3. b), Mia Vukas(3. c), Daria Hana Demaku(3. d) i Nicol Aerlić(3. e) i svi oni zaslužuju posebnu pohvalu za hrabrost! U foto-galeriji možete pogledati i njihove fotografije- kako je izgledalo preuzimanje naprtnjača s knjigama u petak i prezentiranje dojmova pred razredom u srijedu 30. siječnja.

 

Zahvaljujemo i svim učiteljima trećih razreda koji sudjeluju u ovom projektu: učiteljicama Ankici Čuić(3. a), Luci Čučić(3. c), Đurđici Bender(3. d) i Nine Lujo(3. e) te učitelju 3. b razreda Suadu Brkoviću, a svim učenicima trećih razreda i njihovim roditeljima želimo puno ugodnih i zanimljivih trenutaka provedenih u zajedničkom čitanju!, poručuju iz Osnovne škole Župa dubrovačka.

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja