Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

METRO: Novi trgovački centar u Župi dubrovačkoj

01.03.2019.


Vodeći veletrgovac na hrvatskom ugostiteljsko-hotelijerskom tržištu, METRO, uskoro će u Općini Župa dubrovačka u naselju Čibača otvoriti vrata novog veleprodajnog centra. Vrijednost investicije proširenja centra je 10 milijuna kuna, a rezultirat će s više od 30 novih radnih mjesta. Novi METRO veleprodajni centar omogućit će ugostiteljima i hotelijerima s dubrovačkog područja unaprijeđenu uslugu i pristup cjelokupnom ugostiteljskom asortimanu METRO-a. 

Prepoznavši potencijal Dubrovačke županije, naročito Općine Župa dubrovačka koju profesionalni kupci smatraju centrom komercijalnih aktivnosti unutar Županije, za mjesto novog veleprodajnog centar odabrao upravo Općinu Župa dubrovačka. Dolaskom METRO-a na dubrovačko područje, napokon će i lokalni ugostitelji dobiti podršku kakvu zaslužuju. 

Jučer je u Općini Župa dubrovačka, načelnik Silvio Nardelli održao sastanak s predstavnicima tvrtke METRO koja će svoja vrata na zadovoljstvo mnogih stanovnika Župe dubrovačke i okolice otvoriti do početka turističke sezone nakon završnog uređenja poslovnih prostorija.


 

Nardelli je izrazio zadovoljstvo činjenicom da je jedna renomirana tvrtka poput Metroa izabrala Župu dubrovačku za poslovni poduhvat na ovom području.


 

Predstavnicima tvrtke je zaželio dobrodošlicu i poslovni uspjeh, na obostrano zadovoljstvo.  


 

METRO je vodeća međunarodna tvrtka specijalizirana za veleprodaju hrane koja posluje u 25 zemalja s više od 21 milijun profesionalnih kupaca te zapošljava 150.000 ljudi. U poslovnoj godini 2017./18., METRO je ostvario promet od oko 36 milijardi eura. Zahvaljujući kvaliteti asortimana i tržišnoj relevantnosti, METRO internacionalno surađuje s nekim od najpoznatijih gastronomskih brendova, kao što su Michelin, Gault&Millau i Bocuse d'Or.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja