Utorak, 26. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

METRO u Čibači otvorio veleprodajni centar

04.04.2019.


METRO Cash & Carry Hrvatska otvorio je prvi veleprodajni centar na području Dubrovnika, na adresi Tomislava Macana 2, u naselju Čibača. Vrijednost investicije iznosi 10 milijuna kuna, a zaposleno je više od trideset novih zaposlenika.  Profesionalnim kupcima iz Dubrovnika i okolice u novome METRO-u sada je na raspolaganju cjelokupan METRO-ov asortiman za ugostiteljstvo. METRO na području Dubrovnika uspješno posluje već gotovo osam godina kroz drive-in dostavni centar, a otvorenje novog veleprodajnog centara METRO-ov je odgovor na rastuće profesionalne potrebe dubrovačkih kupaca. Veleprodajni centar na području Župe dubrovačke, ujedno je i deseti METRO veleprodajni centar u Hrvatskoj.
 

Grad Dubrovnik i Dubrovačko-neretvanska županija imaju značajnu ulogu u turističkoj ponudi Hrvatske, a vodeća turistička županija u Hrvatskoj zaslužila je i podršku vodeće veleprodajne kompanije za ugostiteljstvo. U novome veleprodajnom centru imamo ponudu i tim ljudi kojim želimo doprinijeti osnaživanju poslovanja dubrovačkih profesionalnih kupaca i vjerujem kako ćemo im uz još bolju i bogatiju uslugu biti podrška kakvu zaslužuju.“ naglasio je Tomislav Smolčec, član Uprave i direktor operacija u METRO Cash & Carry Hrvatska. 

Svečanom otvorenju METRO centra prisustvovali su i predstavnici lokalnih vlasti i Turističke zajednice grada Dubrovnika, istaknuvši značaj otvorenja veleprodajnog METRO centra za ugostiteljsko-turistički sektor na krajnjem jugu Dalmacije. 

Drago mi je da je METRO, vodeći partner ugostitelja i hotelijera na Hrvatskom tržištu, odabrao baš  Župu dubrovačku kao komercijalno središte Dubrovačko-neretvanske županije. Ulaganjem dodatnih 10 milijuna kuna u prilagodbu postojećeg prostora i otvaranjem još jednog centra u poslovnoj zoni Čibača, omogućili ste dodatno zapošljavanje naših stanovnika, otvorivši 30 radnih mjesta.

Vjerujem da će METRO biti podrška u podizanju kvalitete ponude naših lokalnih ugostitelja, poveznica između lokalnog i globalnog te da ćemo učiti jedni od drugih i iz dana u dan zajedno rasti“, poželio je dobrodošlicu METRO-u na svečanosti otvorenja Silvio Nardelli, načelnik Općine Župa Dubrovačka.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja