Petak, 14. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Počinje terenska izmjera građevinskih objakata u Župi

21.05.2019.


Iz Općine Župa dubrovačka obavještavaju da će djelatnici Geodetskog zavoda Rijeka d.o.o. od 22. svibnja do 1. kolovoza 2019. godine obavljati terensku izmjeru tijekom koje će prikupljati podatke o građevinskim objektima u dijelu Općine Župa dubrovačka - ulice: dr. Ante Starčevića, Pera Kojakovića, Sv. Ilije., Sv. Luke, don Stjepana Batinovića, Ruđera Boškovića, Kneza Domagoja, A.B. Šimića, dr. Juraja Njavra, Augusta Šenoe, Mišići. Izmjera kuća će se koristiti za usporedbu s postojećim evidencijama o prostoru. 

-Terenska izmjera obuhvaća vanjski pregled i vanjsku izmjeru objekta, prikupljanje podataka o površini, katnosti, namjeni prostora i dijelova prostora (stambeni dio, garaža, spremište, poslovni prostor i sl.) te fotografiranje objekta. Također, radi preciznije usporedbe sa postojećim evidencijama u prostoru, prikupljati će se i podaci o vlasnicima, odnosno korisnicima objekata. 

Svim vlasnicima koji ne budu prisutni u vrijeme izmjere, Geodetski zavod Rijeka d.o.o. će ostaviti obavijest s kontakt podacima i dodatnim informacijama. 

Kako bi prikupljeni podaci bili čim kvalitetniji, molimo vlasnike i korisnike nekretnina za suradnju, a sve sa ciljem da upravljanje informacijama o prostoru Općine Župa dubrovačka bude bolje i učinkovitije. 

Za sve potrebne informacije, slobodno se obratite u Općinu Župa dubrovačka, Vukovarska 48, Srebreno ili na tel. 020/487-470., stoji također u obavijesti iz župske Općine.

 

Najčitanije (7 dana)

Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja