Utorak, 29. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Pročitajte tko su članovi Skupštine župske Turističke zajednice

18.12.2013.


- Protekla turistička sezona bila je izuzetno dobra. Prvi put nakon rata zaradili smo 385 tisuća kuna, što nas iznimno veseli, ali uspoređujući s predratnim podacima, to su ipak skromni iznosi. Međutim, nadamo se da će i sljedeće godine rezultati biti isto tako dobri, iako bolji ne mogu biti jer hotel Mlini neće biti u funkciji iduće sezone.

 

Kazao je to Ivo Handabaka, direktor Turističke zajednice Župa dubrovačke, nakon Izborne sjednice toga tijela, te dodao:

 

-  U odnosu na 2012. godinu u Župi smo ima 8 posto više noćenja, ali u hotelskoj djelatnosti bilježimo podbačaj od 7 posto, dok autokampovi imaju povećanje od 46 posto, a privatni smještaj 25 posto.

 

Inače, na sjednici su potvrđen je 21 član Skupštine Turističke zajednice općine Župa dubrovačka. To su  općinski načelnik ujedno i predsjednik Skupštine Silvio Nardelli,  zatim 10 predstavnika Zajednice iz hotelske djelatnosti i to 7 iz Hoteli dubrovačka rivijera d.d.  Mario Matković,  Ana Jerković, Lovorko Klešković,  Luko Crnčević, Andrija Crnčević, Luce Borković i Perina Kurajica, te troj iz Hoteli Plat d.d.  Lucija Katić, Ilija Sentić i Ivan Maleš. Četvero je članovi Zajednice iz djelatnosti privatnog smještaja i kampova  Đivo Tomšić, Katija    Goga, Marijo Benić i Ivica Pregelj, zatim jedan član Zajednice iz djelatnosti ugostiteljstva Milan Perić, te 5 predstavnika Zajednice iz djelatnosti neposredno povezane s turizmom trgovina, usluge, promet Maro Radović, Orsat Gverović, Nikša Alamat, Mirjana Kos i Frano Di Ceglie.

 

 

Na sjednici je usvojen Prijedlog rebalansa financijskog plana za 2013. godinu, te  Prijedloga programa rada i financijskog plana TZO Župa dubrovačka za 2014. godinu.

 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja