Nedjelja, 5. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nastup TZ Dubrovačko-neretvanske županije na sajmu F.RE.E u Munchenu

20.02.2020.


Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije i ove godine nastupa na sajmu F.RE.E. u Munchenu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice veličine 231 m2.

 

Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagači na štandu su Solaris, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije, Pins, Vranjica Belvedere, Turistička zajednica Grada Zagreba, Valalta, KUH, Zaton Holidays Resort, Turistička zajednica Grada Dubrovnika, Visa – Camping, Ilirija travel, Jadranka kampovi, Aminess, Mon Perin, Maistra, Offshore Boote, Vile Matilde, Hotel Pinija, Jadrolinija, Plitvice Holiday Resort, Hadria, Klaster Slavonija – Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije i Plava Laguna. 

 

Prvi dan sajma posjetiteljima štanda će se nuditi kokteli pod nazivom Alkar i Srce Jadrana, a drugi dan sajma na štandu Hrvatska održati će se glazbeno -zabavni program u kojem će sudjelovati skupina Alkari iz Sinja i limena glazba.

 

Dubrovačko-neretvansku županiju je u 2019. godini posjetilo 183.515 turista iz Njemačke što je 25% više nego godinu ranije, a ostvarili su 765.362 noćenja ili 2% više od prethodne godine. Posjetitelji iz Njemačke se već dugi niz godina nalaze na drugom mjestu po broju ostvarenih noćenja u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

 

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja