Četvrtak, 22. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Župski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

FOTO: SRAMOTA U ZAGRUDI: Koronavirus je mala maca prema ovome...

20.03.2020.


Stanovnici naselja Zagruda u Župi dubrovačkoj mjesecima se bore smećem.  Nezadovoljni situacijom u svom mjestu, gdje su većinom stariji ljudi, obratili su se i našem portalu poslavši nam fotografije. Inače, strogo je zabranjeno odlagati glomazni otpad na svim odlagalištima smeća na području Općine Župa dubrovačka zbog izvanrednih okolnosti izazvanih korona virusom. Međutim, netko ne poštiva tu odluku pa otpad baca u Zagrudi koje je malo distancirano od glavnih župskih prometnica pa valjda i od kretanja komunalnih redara.

 

 

-  Korona virus je mala maca kakvih se sve boleština krije nama ispred nosa. Sramota za cijelu Općinu Župa dubrovačka Nama je dosta više ignoriranja i bojimo se za vlastito zdravlje,a zbog neodgovornih pojedinaca mi sada ispaštamo, poručuju, te posebno ističu:

 

Jedna kompanija dovozi većinu tog otpada i još nam zauzima parking svojim strojevima. Nama se čini da sav otpad koji oni skupe gdje god rade, završi kod nas. Gore je veliki broj mačaka koje raznose sve to po selu.  Nama je stvarno dosta više.  

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja