Nedjelja, 25. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Nardelli pozvao i Župku na sastanak o Proračunu

07.04.2020.


Općinski načelnik Silvio Nardelli danas je uputio poziv na sastanak koji će se upriličiti u četvrtak 9. travnja a na temu po donošenja izmjena i dopuna Proračuna i Programa rada za tekuću godinu.

 

 

Prema priopćenju iz župske uprave, na sastanak su osim načelnikom bližih suradnika pozvana dva člana oporbene stranke Župka kao i članovi Obora za proračun i financije.

 

Podsjetimo, prošlog tjedna Župska stranka - Župka obratila se dopisom načelniku sa nizom prijedloga korigiranja Proračuna obzirom na očekivano smanjenje prihoda Općine zbog izvanredne situacije uzrokovane corona virusom.

 

 

Nardelli se složio sa dijelom predloženih izmjena i pisanim putem se zahvalio oporbenim kolegama, te ih je izvijestio o nizu već poduzetih aktivnosti od strane Općine Župa dubrovačka vezano za novonastalu situaciju.

 

 

„Držim korektnim prijedloge oporbe i ponudu da zajedničkim konstruktivnim djelovanjem i suradnjom donesemo najbolje moguće rješenje u datim okolnostima, kako za rad općinskih službi i vezanih društava, tako i za donošenje svih ostalih mjera kojima ćemo preraspodijeliti planirana sredstva. Iskreno se nadam da ćemo na sastanku doći do zajedničkih stavova po svim pitanjima kako bi zajednički prevladali ovu situaciju na dobrobit Općine i svih njenih žitelja.“

 

 

Uvažavajući trenutno stanje Sjednica Općinskog vijeća, koja se u ovim okolnostima ne može organizirati redovnim putem bit će organizirana telefonski ili virtualno sukladno naputku Ministarstva uprave RH.

 

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja