Četvrtak, 22. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima

05.06.2020.


Sukladno Planu i programu korištenja javnih površina na području Općine Župa dubrovačka koji je usvojen na posljednoj sjednici Općinskog vijeća , danas je raspisan Natječaj za davanje u zakup javnih površina, kako za gospodarske djelatnosti tako i za korištenje parkirnih mjesta uključujući i parkirni prostor koji je u nadležnosti Županijske lučke uprave (lukobran u Mlinima).

 

 

Načelnik župske Općine Silvio Nardelli ističe: „Za razliku od prijašnjih godina, zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, sa zakupom će se započeti 01. srpnja a završit će se 30. rujna, što je dva mjeseca manje u odnosu na prethodne godine.

 

 

Početna jedinična cijena zakupa je ostala identična prošlogodišnjoj. U slučaju loših turističkih rezultata ostavljena je mogućnost umanjenja cijena zakupa, što će se provoditi sukladno daljnjem razvoju situacije, a što će zasigurno rezultirati znatno manjim prihodima Općini Župa dubrovačka.

 

 

Vijeće za dodjelu koncesijskih odobrenja donijet će Rješenja o dodjeli, sa umanjenim iznosima, koji će biti u skladu sa cijenom javnih površina, a sve kako bismo u ovoj iznimno teškoj situaciji pomogli naše gospodarstvenike. „

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja