Nedjelja, 25. listopada 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

I usprkos ponudama, ŽUPKA ne ide na parlamentarne

19.06.2020.


Na sinoć održanoj sjednici predsjedništva Župske stranke - ŽUPKA, potvrđena je odluka kojom stranka neće participirati na parlamentarnim izborima, te se zahvaljuje ponuđenim sudjelovanjem na izbornim listama drugih koalicija i stranaka koje su ponudile svoju suradnju ŽUPKI.

 

 

Naš osnovni zadatak i najveća vrijednost je zaštita interesa i potreba svih građana Republike Hrvatske, a u prvom redu stanovnika Župe dubrovačke i Dubrovačko-neretvanske županije. Naš lokalni karakter i djelokrug rada obvezuje nas koncentrirati sve svoje kapacitete i resurse na razvoju naše lokalne zajednice, te smo u ovom trenutku procijenili kako naš angažman u bilo kojem formalnom obliku na parlamentarnim izborima ne bi donio osobitu korist lokalnoj zajednici.

 

 

Također, odlučeno je kako ŽUPKA neće podržati niti jednu izbornu listu koja se natječe za Hrvatski Sabor, niti će sugerirati svojim biračima izbor određene opcije. Jedino što ŽUPKA sugerira jest izlazak na izbore i konzumiranje biračkog prava ali i obveze biranja svog zastupnika u Hrvatskom Saboru, stoji u priopćenju sto ga je potpisao Antunn Bašić, predsjednik.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja