Srijeda, 2. prosinca 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Grad Dubrovnik nabavlja maske za učenike

27.08.2020.


Gradonačelnik Mato Franković i pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje Dživo Brčić održali su sastanak s ravnateljicama osnovnih škola i dječjih vrtića s područja grada Dubrovnika pred početak nove, ove godine vrlo specifične, nastavne godine.

 

Sve škole su spremne za početak školske godine i pripremili su se sukladno zahtjevima Ministarstva znanosti i obrazovanja te sukladno svim propisanim epidemiološkim standardima. Svaka će škola narednih dana obavijestiti roditelje o svim uvjetima i načinu organizacije nastave.  Različiti su pristupi, ovisno o kapacitetima škola te će pojedine raditi u dvije smjene kako bi se zadržao zdravstveni standard i kako ne bi dolazilo do miješanja velikog broja djece.

 

''Grad Dubrovnik osigurat će maske za učenike od petog do osmog razreda, koji su ih obvezni nositi, također će se svim prvašićima podijeliti dezinficijensi, koji će biti osigurani i u prostorima samih škola za sve učenike i djelatnike i organizirat će se sve onako kako je Ministarstvo dalo upute'', rekao je gradonačelnik Mato Franković.

 

Spremni su i dječji vrtići, koji su svo ovo vrijeme kontinuirano radili, također sve sukladno uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja