Utorak, 29. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

U Novu godinu na Stradunu s Coloniom

21.12.2013.


U jednom od naljepših gradova Europe i Hrvatske za novogodišnje blagdane očekuje se oko 4000 gostiju u hotelima i u privatnom smještaju što je na razini rezultata  prošle godine, a najviše gostiju  već tradicionalno u ovom periodu dolazi iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije, Bugarske te drugih tržišta. Dubrovnik prosinačke goste dočekuje u blagdanskom ruhu, prigodno osvijetljen i dekoriran, s nizom Božićnih programa, koncerata i drugih događanja, što je sve zapravo uvod u petodnevni program dočeka Nove 2014. godine na najljepšoj pozornici – našem Stradunu!

 

Na  konferenicji za medije u Turističkoj zajednici grada Dubrovnika na Pilama o bogatom novogodišnjem programu govorili su Zoran Milić, prestavnik agencije Scardona, službenog organizatora ovogodišnje manifestacije, direktorica TZ Dubrovnik Romana Vlašić i pročelnik Ureda za poduzetništvo, turizam i more Milan Perić.

 

Zoran Milić predstavio je raznovrsni program dočeka koji kreće u subotu 28. prosinca i u kojemu gostuje niz poznatih izvođača hrvatske estradne scene. Direktorica TZ Dubrovnika Romana Vlašić  istaknula je kako će u Dubrovniku za novogodišnje praznike biti otvoreno petnaest hotela, a očekuje se oko četiri tisuće gostiju, uglavnom s bližih tržišta, a koji i jesu tradicionalno najbrojniji upravo za novogodišnji doček.

 

Osim programa na otvorenome dubrovački hoteli također organiziraju svečanosti u svojim hotelskim kućama te je i ove godine zaista puno razloga za dolazak i provod posljednjih dana 2013. u Dubrovniku.

 

Pročelnik Perić istaknuo je kako je Grad Dubrovnik obavio sve logističke pripreme za organizaciju programa dočeka i izrazio očekivanje da će Stradunu biti pun, a iz Opatije su se SKYPE vezom javili Tomislav Jelić i indira Vladić iz Colonie koji su obećali sunce, veselje i nezaboravan ugođaj u našemu gradu. Indira je naglasila kako se posebno veseli dočeku za najmlađe koji kreće na Staru godinu, iza tradicionalne kolende na velikoj pozornici na Stradunu.

 

 

Na Stradunu će, već od subote 28. prosinca nastupiti Dražen Zečić, Neno  Belan, klape Cambi, Šufit i Oštro, a 31. prosinca na Staru godinu Teška industrija, Colonia i DaRiva čemu će prethoditi cjelodnevna kolenda i Dječji doček Nove. Program završava 1. siječnja oncertom Dubrovačkog simfonijskog orkestra na Stradunu.

 

Program na Staru godinu započinje već u jutarnjim satima 31. prosinca uz tradicionalno

kolendavanje, bićerine i dobro raspoloženje. Na velikoj natkrivenoj pozornici izmjenjuju se

dubrovačke klape zabavljajući svojim napjevima posjetitelje, a čestitka dubrovačkog

gradonačelnika popraćena je zvucima puhača Gradske glazbe Dubrovnik i zvonkim

glasovima zborova. Uz Dječji doček Nove godine s grupom Colonia, Grupom Ad Libidum, uz glumca Edi Jerteca i Plesni studio Lazareti na Stradunu će najmlađe uveseljavati Djed Mraz, Mrazice i vilenjaci, a pripremljena i je i bogata novogodišnja lutrija za najmlađe. Nakon završetka jutarnjeg dijela programa kolendavanje se nastavlja, napjev „Dobra večer mi kucamo“ ori se cijelim gradom.

Spektakl na najljepšoj pozornici svijeta, na Stradunu započinje nastupom grupe Teška industrija, slijede glavne zvijezde večeri – najbolji zabavljači hrvatske estrade – band Colonia, a nakon ponoćnog valcera, čestitke gradonačelnika i zdravice šampanjcem, nastupaju grupa Da Riva i Markos.

 

Program / Programme:

 

28. prosinac / 28 December

21.00 h, Stradun

DRAŽEN ZEČIĆ

 

29. prosinac / 29 December

11.00 h / 11 am, Stradun

KLAPA OŠTRO

21.00 h / 9 pm, Stradun

NENO BELAN & FIUMENSI

 

30. prosinac / 30 December

20.30 h / 8.30 pm, Stradun

KLAPA CAMBI I KLAPA ŠUFIT / VOCAL GROUP CAMBI & VOCAL GROUP ŠUFIT

 

31.prosinac / 31 December

10.30 h / 10.30 am, Stradun

KOLENDA STRADUNOM / CHRISTMAS CAROLS IN STRADUN

11.00 h/ 11.00 am

SUSRET DJECE S DJEDOM MRAZOM, MRAZICAMA I VILENJACIMA – POVORKA PREMA STRADUNU

12.00 H/12.00

DJEČJI DOČEK I ZABAVNI PROGRAM INDIRE VLADIĆ / CHILDREN'S EVE AND ENTERTAINMENT PROGRAM BY INDIRA VLADIĆ

21.00 h / 9 pm,

TEŠKA INDUSTRIJA

23.00 h / 11 pm,

COLONIA

1.30 h / 1.30 am,

DARIVA i MARKOS

 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja