Nedjelja, 5. srpnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županija info /    Sve vijesti iz rubrike info

Županija isplaćuje umirovljenički dodatak, Župljanima Općina

28.12.2013.


Dubrovačko-neretvanska županija, Upravni odjel za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj isplatit će 1,1 milijun kuna umirovljeničkog dodatka za 3242 umirovljenika s područja Županije, kojima mirovina nije veća od 1500 kuna.

 

Županijski umirovljenički dodatak dostavit će se na kućne adrese umirovljenicima na području gradova Korčula, Metković, Ploče i Opuzen te općina Konavle, Ston, Janjina,  Orebić, Trpanj,  Lumbarda, Smokvica, Blato, Vela Luka, Kula Norinska, Slivno, Pojezerje i Zažablje.

 

Umirovljenicima s područja  Grada Dubrovnika ovaj dodatak se isplaćuje  iz gradskih proračunskih sredstava,  a  umirovljenicima iz općina Dubrovačko primorje, Župa dubrovačka, Mljet i Lastovo umirovljenički dodatak isplaćuju izravno njihove općine, provodeći tako, u suradnji s DNŽ,  Županijski umirovljenički standard.

 

Županijski umirovljenički dodatak isplaćuje se umirovljenicima  sukladno podacima dobivenim od Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje za studeni 2013. godine.

 

Dubrovačko-neretvanska županija provodi Program  izrade i provedbe  izjednačavanja umirovljeničkog standarda  od 2010. godine kada je  u proračunu Županije bilo osigurano 700 tisuća kun . U međuvremenu proračunska sredstva su povećana te  se u  2013. godini  za umirovljenički standard izdvaja 1,1 milijun kuna.  

Najčitanije (7 dana)

Mladić iz Župe ima koronu
KAKVOĆA MORA: Srebreno tek zadovoljilo uvjete
KORONA: Nema novih slučajeva, 162 osobe u samoizolaciji


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja