Subota, 13. srpnja 2024.Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

TATA JE TATA: Pomozimo dragom dječaku iz Konavala

20.04.2024.


Iz Udruge Tata je tata pozivaju na joj jednu humanitarnu akciju za dječaka Marija Božinovića, jednog dragog dječaka iz Konavala.

„Marijo Božinović je zaista posebno dijete koje živi sa mišićnom distrofijom i nepokretan je, uz puno drugih zdrastvenih problema koji mu se provlače kroz život, pri čemu treba cijelodnevnu brigu.

Marijo nema jednaku priliku kao svoji vršnjaci da bezbrižno igra nogomet po konavoskim ledinama, da se kupa na Vapini, Penđi i Pasjači sa svojom ekipom.Unatoč tome, Marijo je nasmijan, veseo i optimističan.

Od Marijove razrednice i asistentice u nastavi ( zbog svih zdrastvenih i tehničkih poteškoća često pohađa on- line nastavu) dobijamo samo riječi hvale za njegovu volju, trud i ustrajnost unatoč svemu, što nas je dodatno motiviralo da podržimo obitelj Božinović, koja je pokrenula akciju i molila našu grupu za pomoć i podršku.

Kat kuće na kojem žive je sa puno skala i apsolutno je neadekvatan za njegove potrebe, tako da ga majka treba fizički prenositi do WC-a dok je tata na poslu, uz puno dodatnih poteškoća s kojima se suočavaju, a s čime vas ne želimo dodatno opterećivati.

Ovoj obitelji koja zaista predano brine o Mariju, olakšao bi se život kad bi mogli imati poseban WC i sobu koju namjeravaju napraviti u odvojenom i posebnom objektu- ruševna kuća, koja je naslonjen na postojeću kuću u kojoj trenutno žive ( tata se razumije u građevinu tako da bi većinu toga sam napravio) jer je u postojećem neizvedivo, što oni bez pomoći svih nas ne mogu sami.

Na taj način Marijo bi mogao s kolicima ulaziti u sobu i na WC s čime bi mu olakšali život ali i njegovoj obitelji koja treba podršku svih nas.“, navode iz Udruge.

Akcija će trajati iduća dva tjedna a vaše donacije možete uplatiti izravno na njegov račun koji je obitelj otvorila za ovu svrhu :

Mario Božinović

HPB HR7123900013222507082 ukoliko vam traži model, upišite 99. U opisu napišite "Donacija za Marija".

„Ukoliko imate bilo kakva pitanja, želite pomoći na neki drugi način ovoj obitelji da olakšamo život našem malom heroju, ovo je kontakt mame Paule 091 583 9597 i tate Tomislava 091 897 3614, dok je adresa obitelji : Gruda 90, 20215 Gruda.

Podržimo našeg Marija da lakše brodi nemirnim morem života koje mu je odredila sudbina.“, poručuju također iz Udruge Tata je tata.

 

Najčitanije (7 dana)

Otvoren teniski turnir Dubrovnik DUB Bowl
Kakvu je hranu najbolje konzumirati ljeti
Izbornik Tucak objavio imena vaterpolista za Olimpijadu


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini
OIB: 89930037338

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja