Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Dubravka Šuica otvorila ured u Gradu

03.10.2013.


Zastupnica u Europskom parlamentu Dubravka Šuica otvorila je svoj ured u Dubrovniku na adresi Petilovrjenci 2. Pored ureda u Bruxellesu, Strasbourgu i Zagrebu,  Šuica je otvorila vrata svog ureda i u Dubrovniku kojeg će voditi gđa Luna Polić.

Na otvaranju je Šuica ukratko predstavila rad svog tima u Europskom parlamentu gdje se dosad bavila temama kao što je nezaposlenost mladih, izgradnji Pelješkog mosta i Hrvatima u BiH za koje je kazala kako će oni biti trajna zadaća hrvatskih predstavnika u Europskom parlamentu kojima žele pomoći na njihovom europskom putu. Šuica je dodala da želi da Hrvatska bude most prema cijeloj jugoistočnoj Europi.

Cilj dubrovačkog ureda Dubravka Šuica ovako objašnjava: ˝Želim da vrata mog ureda uvijek budu otvorena građanima za upite vezane uz rad Europskog parlamenta, ali i Europsku Uniju općenito. U razdoblju u kojem se Hrvatska nalazi kao najnovija zemlja članica jako je bitno da odmah uspostavimo snažan dijalog s građanima i aktivno pružamo informacije. Pogotovo smo mi u Dubrovniku, s obzirom na našu geografsku dislociranost, svjesni što nam Europska Unija može pružiti.˝

Povodom otvaranja uredu u Dubrovniku, Šuica je prisutnima darovala knjigu "EU Politike i fondovi 2014 - 2020", a gradonačelnik Andro Vlahušić uručio je Šuici engleski prijevod Statuta Grada Dubrovnika iz 1272. godine.

Na svečanosti otvorenja uz Vlahušića bili su župan Nikola Dobroslavić, gradonačelnik Ploča Krešimir Vejić, predsjednica Europskog doma Dubrovnik Adrijana Kremenjaš-Daničić i mnogi drugi uzvanici. Službeno otvaranje je završilo spotom za novu kampanju Europskog parlamenta čiji slogan glasi 'Djeluj, biraj, utječi - Europski parlament'.

 

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja