Srijeda, 5. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

FESTA 2014 DUBROVNIK: Klape, Rade Šerbeđija, Marijan Ban....

18.01.2014.


Trinaestu godinu za redom održava se manifestaciju FESTA 2014 DUBROVNIK, koja tradicionalno otvara službeni program proslave blagdana Svetoga Vlaha i Dana Grada Dubrovnika.„Festa od Klapa“ u četvrtak 23. siječnja 2014. u 20 sati u Kazalištu Marina Držića okupit će 14 muških i ženskih klapa uglavnom iz Dubrovačko-neretvanske županije, u čast nezaboravnog trogirskog tenora VINKA COCE! Kroz prigodni tratamenat predstavit će se udruga AGROTURIZAM KONAVLE.

 

 

Središnji koncerte Feste je u petak 24. siječnja u 20 sati u Revelinu, programski se nastavlja po konceptu tematskih cjelina: FESTA OD BALADA – RADE ŠERBEDŽIJA! Angažirani su i priznati instrumentalisti koji Radu prate na hrvatskoj turneji, grupa Zapadni Kolodvor, čiji je zaključni koncert upravo u Dubrovniku.

 

 

Dubrovačka Rock-parada, u subotu 25. siječnja u 22 sata u tvrđavi Revelin nastavit će niz nekad čuvenih, a kroz Festin program obnovljenih okupljanja dubrovačkih glazbenika,  ansambala i DJ-a, uz nastup gostujuće rock-zvijezde: Marijan Ban i Diktatori!

 

 

U nedjelju 26. siječnja u crkvi Svetoga Vlaha priređujemo koncert dubrovačkih opernih diva – vjerujući da ćemo ih, uz suradnju Dubrovačkog simfonijskog orkestra, uspjeti okupiti sve četiri!

 

 

Izložbu o Sv. Vlahu – u ponedjeljak 27. siječnja - Kazalište Marina Držića u 19 sati  i Galerija Sebastian u 20 sati organiziramo u suradnji s Hrvatskom maticom iseljenika u Dubrovniku.

 

 

U srijedu  29. siječnja u 10 sati u hotelu More u suradnji s Gospodarskom i Obrtničkom komorom, Turističkim zajednicama, Gradskim i Županijskim upravnim odjelima i Udrugama vinara organiziramo radionice Feste od vina – o sljubljivanju autohtonih jela i vina na temu: Nepravedno zapostavljene namirnice u novom modernom ruhu sa zlatnim kapljicama iz naše županije!
 


Novi dubrovački vinski festival FESTIWINE predstavljamo u petak 31. siječnja u 11 sati u hotelu Royal Importanne, navode organizatori.

 

 

Dubrovačka klapa Kaše predstavlja svoj prvi CD u petak 31. siječnja u 20,00 u Lazaretima.

 

 

U subotu, 1. veljače, kao svojevrsnu uvertiru u Festu od vina - u Luži od 10,00 predstavljamo proizvode uljara i maslinara Dubrovačko-neretvanske županije.

 

 

U nedjelju 2. veljače na Kandeloru u Luži ćemo od 10,00 prirediti Festu od vina s Gospodarskom i Obrtničkom komorom Dubrovačko-neretvanske županije, navode organizatori te ističu kako je humanitarna namjena trinaeste FESTE sa svih izvedaba usmjerena obnovi crkve svetoga Vlaha.

Najčitanije (7 dana)

KORONA: Četvero novozaraženih, dvoje stranaca
LIBERTAS: Novi vozni red autobusa
Što sve ima na Župskoj placi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja