Nedjelja, 27. rujna 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Crna kronika /    Sve vijesti iz rubrike Crna kronika

Rezultati akcije „Manje oružja – manje tragedija“

20.01.2014.


Policijska uprava dubrovačko-neretvanske je u vremenu od 16. prosinca 2013. do 16. siječnja 2014.godine na području cijele Županije intezivirala aktivnosti u sklopu akcije „Manje oružja – manje tragedija“.

 

Tijekom ovih mjesec dana ostvareno je 35 dragovoljnih predaja kojom prilikom su građani predali 21 ručnu bombu, 8 mina, 2 kom vatrenog oružja, 3 topovska streljiva, 3 184 kom raznog streljiva i dr. 

 

Značajan doprinos provođenju ove akcije na području ove Policijske uprave dali su predstavnici općina i gradova na području naše županije kao i predstavnici braniteljskih i lovačkih udruga kojima se ovom prilikom zahvaljujemo za njihov doprinos i sudjelovanje u provođenju akcije. Posebno se zahvaljujemo svim građanima koji su dosada prepoznali značaj ove akcije i vratili oružje, a sve druge građane pozivamo da slijede njihov primjer te ih podsjećamo kako i dalje mogu bez vremenskog ograničenja predati zabranjeno i dozvoljeno oružje te da se tom prilikom protiv njih neće pokretati prekršajni niti kazneni postupak. Dovoljno je da se obrate najbližoj policijskoj postaji ili na broj 192, nakon čega će policijski službenici u civilu  doći na dogovoreno mjesto i preuzeti opasna sredstva.

 

Za sve dodatne informacije o ovoj Akciji, odnosno o dragovoljnoj predaji oružja, građani se mogu svakodnevno informirati putem posebne besplatne telefonske linije, na broj 0800 88 92, poručuju iz PU dubrovačko-neretvanske.

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja