Srijeda, 5. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Županija:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Županija info    |   Županijski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Županija / Županijski đir /    Sve vijesti iz rubrike đir

Do kraja tjedna snijeg i na širem dubrovačkom području

20.01.2014.


Nakon najtoplijeg početka siječnja u 150 godina kraj tjedna donosi niže  temperature i snijeg koji bi mogao pasti i na širem dubrovačkom području.

 

 

Kako donosi 24sata, snijega će u Dubrovniku biti za tjedan dana. Počet će u kombinaciji s hladnom kišom u utorak poslijepodne, a tijekom noći će padati samo snijeg. Snijeg je Dubrovnik zabijelio i u studenom.

 

 

Temperature će do kraja tjedna biti u laganom padu, a za vikend bi se mogle i sunovratiti. U nekim dijelovima Hrvatske minusi bi u subotu i nedjelju mogli biti dvoznamenkasti. Zimi će pridonositi i jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar pa će se činiti da je hladnije nego što stvarno jest. Na moru će puhati olujna, a negdje i orkanska bura. 

 

 

Oborine će u većini zemlje početi u četvrtak, a u petak bi moglo i zasnježiti. Ako je vjerovati norveškom portalu Yr.no, koji prati vrijeme u cijeloj Europi, u gotovo cijeloj Hrvatskoj će u petak padati snijeg.

 

 

Najviše snijega u danima pred nama će, naravno, biti u Lici i Gorskom kotaru. Zbog niskih temperatura ondje bi snijeg mogao i potrajati. No mogao bi se zabijeliti i južni Jadran, pa čak i Dubrovnik.  U većini gradova idući tjedan trebalo bi biti sunčano, ali će temperature i dalje biti u priličnom minusu.    

 

Najčitanije (7 dana)

KORONA: Četvero novozaraženih, dvoje stranaca
LIBERTAS: Novi vozni red autobusa
Što sve ima na Župskoj placi


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja