Utorak, 11. kolovoza 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Politika i gospodarstvo /    Sve vijesti iz rubrike Politika i gospodarstvo

Dubrovnik, Prag i Budimpešta – najbolje destinacije srednje i JI Europe u kongresnoj industiji

22.01.2014.


U izboru regionalnog izdanja „KONGRES Magazin“ Dubrovnik je između 34 središta srednje i jugoistočne Europe odabran uz Prag i Budimpeštu jednom od tri najbolje kongresne destinacije u našoj regiji.  Direktorica TZ grada Dubrovnika Romana Vlašić uvrštena je između  30 najutjecajnijih ljudi u 2013. u regiji za kongresnu industriju.

Meetings Star regionalna je nagrada za iznimna ostvarenja u kongresnom turizmu srednje i jugoistočne Europe, koju dodjeljuje međunarodni specijalizirani časopis Kongres, i to u području marketinške komunikacije destinacija, kongresa, evenata i dobavljača kongresnih usluga. Nagrada prepoznaje pojedince i poslovne subjekte koji se ističu svojom kreativnošću i znanjem, ali i mjerljivim postignućima u domeni kongresne industrije.

Uredništvo magazina Kongres i ove je  godine pripremilo pregled najboljih kongresnih destinacija u regiji, koje su bile procijenjene u kontekstu projekta KONGRES MEETOLOGUE. Kroz ovaj projekt otkrivaju se manje poznate destinacije i uspoređuju s poznatijima. Ocijenjene su i pregledane te analizirane trideset i četiri destinacije po kriterijima - prirodni i kulturni čimbenici; opća i prometna infrastruktura; turistička infrastruktura i kongresna infrastruktura.

  

Dubrovnik, jedna od tri najbolje kongresne destinacije srednje i jugoistočne Europe dobio je ukupnu ocjenu 4,61 i  nalazi se na vrhu tablice uz velike centre Prag i Budimpeštu.

Prema izboru stručnog magazina Kongres, Hotel Dubrovnik Palace drugu godinu zaredom dobitnik je nagrade za najbolji hotel u kategoriji Premium Resort Meeting Hotels te je dobio priznanje Meetings Star 2013., a u sklopu Conventa Trade Showa u Ljubljani dok je hotel Radisson Blue ušao u top deset Resort meeting hotels u regiji. 

Najčitanije (7 dana)

U Župi korištena lažna novčanica od 1000 kuna
Novi slučaj zaraze koronom u Župi dubrovačkoj
U DNŽ 41 posto noćenja i 50 posto turista u odnosu na isto razdoblje prošle godine


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja