Četvrtak, 28. svibnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Župa:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Župa info    |   Župski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Župa / Sport /    Sve vijesti iz rubrike Sport

NK Župa organizira veliki nogometni spektakl za dječake: Talent kup u Čibači i Gospinom polju

25.01.2014.


Nogometni klup Župa dubrovačka organizira veliki međunarodni nogometni turnir „Talent kup 2014. Župa dubrovačka -  Grad Dubrovnik“ za mlade nogometaše od 2001. do 2005. godišta.

 

 

Turnir će se održati od 1. do 4. svibnja, a utakmice će se igrati na nogometnim terenima u Čibači u Župi dubrovačkoj i u Gospinom polju u Dubrovniku.

 

 

Očekuje se sudjelovanje preko 70 ekipa, koje se natječu u pet kategorija, odnosno oko 700 do 800 djece iz cijele Hrvatske, te Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije, a postoji mogućnost dolaska i ekipa iz još nekih bližih zemalja.

 

 

-Želimo da se u Župi dubrovačkoj, Dubrovniku i Dubrovačko-neretvanskoj županiji nogomet podigne na još veću razinu,  još ga više popularizirati, te da mladi nogometaši ulaze u natjecanja, te na taj način stječu jš bolje igračke i natjecateljske navike, kazao nam je glavni terner župskog nogometnog kluba Ivica Karabogdan, te naglasio:

 

 

-  Nastojat ćemo na Stradunu orgazirati otvaranje turnira, što bi tom događaju dalo još jednu dodatnu dimenziju. Također se nadamo da će i netko od čelnika HNS-a, koji sada imaju puno posla oko priprema za Brazil, uspjeti doći na otvaranje ili zatvaranje turnira.

 

 

- No sada nam je najvažnije sve dobro postaviti i organizirati, jer ako ova prva godina bude uspješna, onda bi Talent kup mogao postati tradicionalno okupljalište mladih nogometaša sa sve većim brojem ekipa, smatra trener Karabogdan.

 

Natjecatelji i roditelji koji dođu u Župu dubrovačku i Dubrovnik bit će smješteni u hotelskom kompleksu Valamar. Prijave za sudjelovanje na turniru počinju u ponedjeljak. 

Najčitanije (7 dana)


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja