Subota, 6. lipnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Konavle:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Konavle info    |   Konavoski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Konavle / Konavle info /    Sve vijesti iz rubrike info

Suradnja Agroturizma i Pirovca

14.10.2013.


U Konavlima je na edukacijskom putovanju boravila grupa poduzetnika iz Pirovca predvođena direktoricom turističke zajednice Marijom Šparicom. Suradnja Agroturizma Konavle i TZ Pirovac dogovorena je tijekom prošlogodišnjih Dana hrvatskog turizma koji su se održavali u Dubrovniku i  kada je Agroturizam Konavle kao partner organizirao promotivne obilaske agroturističkog sadržaja Konavala.

Privatni iznajmljivači, vinari i maslinari, ali i predstavnici javnog sektora mogli su se u Konavlima na primjerima dobre prakse upoznati s kolegama i steći nova iskustva u ovom segmentu turizma. Pirovčani su u subotu obišli OPG Carevinu, kušaonicu ulja Glavinja, Kuću Rilović i Kuću Glavić te su se upoznali i s radom udruge Konavoska kuća. U nedjelju je na programu bio obilazak samostana sv.Vlaha u Pridvorju, vinarije Karaman, Izletišta Đivanović u Ljutoj i Kamenih Dvora. Edukacijski program nadopunjen je i posjetom u kušaonici vina Vodopić i Štalici.

„Iznimno smo zadovoljni posjetom Konavlima, gostoprimstvom i svime što smo mogli vidjeti i naučiti. Ovime smo potvrdili ispravnost odluke turističkog vijeća  da obiđemo baš Konavle kao reprezentativni primjer destinacije izvrsnosti u ruralnom turizmu“, izjavila je Marija Šparica, direktorica TZ Pirovac. 

 

Najčitanije (7 dana)

Javni natječaj za zakup javnih površina na lukobranu u Mlinima
Jadrolinja će Gradu Dubrovniku uputiti prijedlog za povezivanje Elafita modernim brodom
Stožer: Na jugu Hrvatske nitko nije u samoizolaciji zbog korone


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja