Nedjelja, 26. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

FOTOGALERIJA: Klapa Intrade u Revelinu

04.02.2014.


Culture Club Revelin je povodom Feste sv.Vlaha pripremio je za prekrasan koncertni spektakl. Dubrovačka publika uživala je u prekrasnim dalmatinskim melodijama  klape Intrade, koja je uzadnjih nekoliko godina  zasigurno naša najpopularnija klapa i radi jedinstvene  koncertne spektakle po sportskim dvoranama, te kontinuirano nastupa  u Europi i svijetu.

 

 

Klapa Intrade je svoju  dominaciju i magnetnu moć prema publici, dokazala već na Poljudu 2006. god. na klapskom spektaklu „Ne damo te pismo naša“ kada su oduševili su prepun stadion i zakoračili na najvišu stepenicu blistave karijere.

 

Potom su u  Areni Zagreb“ 2011. god na rasprodanom koncertu digli  koncertne standarde i  objavili  sjajan  CD/DVD  „Arena Zagreb“ koji je prodan u zlatnoj nakladi.

 

Krajem prošle godine klapa Intrade je ponovila svoj uspjeh u zagrebačkom Domu sportova, gdje je pred rasprodanom dvoranom zajedno sa svojom vjernom publikom ponovno zapjevala i time dokazala, da ljepota dalmatinske pjesme i dalje drži sam vrh glazbene  ljestvice u Hrvatskoj.

 

Proslavljena klapa  uspješno je gostovala i u drugim zemljama:  Americi, Australiji,  Kanadi,Njemačkoj,  Austriji,Sloveniji, Belgiji, Švicarskoj, Češkoj,  BiH te više puta u Italiji.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja