Ponedjeljak, 27. siječnja 2020.


Početna


Aktualno


Župa


Grad


Konavle


Županija


Zanimljivosti

Grad:    Politika i gospodarstvo    |   Sport    |   Crna kronika    |   Grad info    |   Gradski đir    |   

Mali oglasi

Početna / Grad / Grad info /    Sve vijesti iz rubrike info

Velika humanitarna izložba i aukcija slika – RotarART

07.02.2014.


U suradnji s Rotary klubom Dubrovnik i Umjetničkom školom Luke Sorkočevića, Rotaract organizira Veliku humanitarnu izložbu i aukciju slika pod nazivom „RotarART“,  u prostoru Luže, Kino Sloboda. Izložba će biti otvorena od srijede, 12. veljače do petka, 14. veljače, kada će se u 19.00 sati održati svečana aukcija izloženih umjetnina. Akciji su se odazvala brojna likovna akademska imena s područja naše Županije, ali i šire.

 

Cjelokupan prihod od donacija i prodaje slika namijenjen je Udruzi za osobe s intelekualnim teškoćama «Rina Mašera». Cilj akcije je pomoć pri obnovi uništenog staklenika Udruge koji je dugi niz godina simbolizirao ustrajnost štićenika u borbi s problemima svakodnevnice. Staklenik je danas toliko oštećen i dotrajao da ugrožava sigurnost štićenika, te je potrebna njegova hitna renovacija.

 

 

Rotaract poziva svih da dođu u Lužu 14. veljače i pomognu ostvarenju ovog humanitarnog cilja!  Uz aukciju je organiziran i prigodni domjenak, uz pomoć stalnih sponzora i partnera Rotaracta – peljeških i konavoskih vinara, te poznatih dubrovačkih restorana. Svakako treba spomenuti da se akciji odazvala i klapa Kaše, koja će odličnom pjesmom upotpuniti ovaj humanitarni događaj.

 

Podsjetimo, Rotaract klub Dubrovnik postao je dijelom veike međunarodne Rotaract zajednice početkom 2012., a okuplja mlade ljude s područja naše Županije. Iza njih je niz uspješnih humanitarnih akcija, od kojih je za spomenuti Rotaract Open – teniski turnir na kojem su zaigrali Ana Konjuh i Marin Čilić, i na koji su se odazvali brojni poznati hrvatski sportaši.

Najčitanije (7 dana)

Kako povezati Dubrovnik na mrežu autocesta hrvatskim teritorijem
KONAVLE: Poziv na besplatne treninge juda, stolnog tenisa i košarke
Noć muzeja u Konavlima


Izdavač:

Župski portal d.o.o.
Put za Petraču 1
20207 Mlini

Impressum:
Kate Šutalo Cvjetković, glavna urednica

© Župski portal d.o.o.
ISSN 1849-1863


Kontakt:

tel/fax +385 20 411 896
mob. +385 98 345 900

e-mail: info@zupskiportal.hr

Marketing:
e-mail: marketing@zupskiportal.hr

Uvjeti korištenja


Početna
Aktualno
Župa
Grad
Konavle
Županija
Zanimljivosti

Ove stranice koriste tzv. kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći naše stranice slažete se s korištenjem kolačića. Pročitajte više: Uvjeti korištenja